ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Πήλιο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγο γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του «τριφυλλιού»

Στο Πήλιο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

«Στις 20 Αυγούστου ξεκινά η φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-19). Η έναρξη θα δοθεί –ως συνήθως- στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» θα κάνουν προπονήσεις ως το τέλος του μήνα, πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Από εκεί και πέρα, θα δώσουν αρκετά «δυνατά» φιλικά παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτά που θα γίνουν στο πλαίσιο των δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχουν. Το πρώτο θα λάβει χώρα στη Λευκωσία της Κύπρου από τις 14 ως τις 16 Σεπτεμβρίου, με διοργανώτρια την ΕΘΑ Εγκώμης στο γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», όπου πέραν του «τριφυλλιού» θα δώσουν το «παρών» η Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, η Χίμκι και η ΑΕΚ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δεύτερο σπουδαίο διεθνές τουρνουά είναι αυτό που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, με τη συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ και της Χίμκι. Πρόκειται για έναν θεσμό που θα θεσπιστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από φέτος με μεγάλες ομάδες να έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα.

Τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...