ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Στήριγμα το Αμβούργο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Στήριγμα το Αμβούργο

Ακόμη ένα τριήμερο στο οποίο πρωταγωνίστησαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ολοκληρώθηκε και σήμερα, Παρασκευή (03/08) η προσοχή μας στρέφεται εκ νέου στα εθνικά πρωταθλήματα. Αρκετές, για τα δεδομένα της ημέρας και της εποχής οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας και έχουμε καταλήξει σε τέσσερα παιχνίδια, από Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο και Δανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων έναν αναλυτικό οδηγό για τα casino bonus που διαθέτουν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα!

Με το “δεξί” το Αμβούργο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την πρεμιέρα της Β’ Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση Αμβούργο – Χολστάιν Κίελ. Οι γηπεδούχοι, μετά τον υποβιβασμό τους πέρσι, ξεκινούν τη χρονιά αποτελώντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Χωρίς αμφιβολία, διαθέτουν ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας, ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους έδειξαν πειστική εικόνα. Πιο συγκεκριμένα, στα τέσσερα τελευταία φιλικά παιχνίδια τους πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες κόντρα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-0), Ραπίντ Βιέννης (2-1), Στόουκ (2-1) και Μονακό (3-1). Το Αμβούργο, λοιπόν, έχει τον πρώτο λόγο σήμερα απέναντι στην Χολστάιν Κίελ και θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς. Άσσος, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.75.

Δεν χάνει η Σοντερίσκε

Συνεχίζουμε με Δανία και την αναμέτρηση Άαρχους – Σοντερίσκε. Μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, η Άαρχους αγνοεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες, απέναντι σε Μίντιλαντ (0-0 εκτός), Νόρντζελαντ (1-1 εντός) και Βέιλε (1-1 εντός). Η Σοντερίσκε, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στη δανέζικη λίγκα με ήττα από την Άαλμποργκ (0-1 εντός), ωστόσο στη συνέχεια πήρε βαθμό κόντρα στην Οντένσε (2-2 εκτός) και την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε στο γήπεδό της 2-0 της Χόρσενς. Οι γηπεδούχοι αδυνατούν να κερδίσουν μέχρι στιγμής, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δείχνουν καλό πρόσωπο έως τώρα και πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα στηρίξουμε τη Σοντερίσκε και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Χάβρη

Περνάμε στη Β’ Γαλλίας και την αναμέτρηση Χάβρη – Γκρενόμπλ, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Αρκετά δύσκολο έργο είχε η Χάβρη στην πρεμιέρα, αντιμετώπισε εκτός έδρας την Λοριάν, απέναντι στην οποία αμύνθηκε σωστά και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Η “νεοφώτιστη” Γκρενόμπλ, από την άλλη, ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της, επικρατώντας στο γήπεδό της με 1-0 της Σοσό. Σήμερα, βέβαια, δεν χωρά αμφιβολία ότι το “εμπόδιο” που έχει να ξεπεράσει είναι υψηλότερο, από τη στιγμή η γηπεδούχος ομάδα συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο. Ανώτερη η Χάβρη, αξίζει να τη στηρίξουμε και θα πάμε με τον “άσσο”, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Με τα γκολ στο Βέλγιο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις με Βέλγιο και την αναμέτρηση Μπέβερεν – Σταντάρ Λιέγης. Η Μπέβερεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, βρέθηκε να χάνει με 2-0, ωστόσο δεν τα παράτησε, σημείωσε δύο τέρματα μετά το 85′ και πήρε βαθμό της ισοπαλίας. Η Σταντάρ Λιέγης, στον αντίποδα, φιλοξένησε την Γάνδη και μετά από ένα συναρπαστικό ματς επικράτησε με 3-2. Περιμένουμε και σήμερα ένα αρκετά “ανοιχτό” παιχνίδι, με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE