ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η οικογένεια Λάνγκφορντ μπήκε σε… κλειστό κλαμπ της Α1

Η μεταγραφή του Κιθ Λάνγκφορντ στον Παναθηναϊκό πρόσθεσε άλλα δύο ονόματα στον σπάνιο κατάλογο της Basket League.

Η οικογένεια Λάνγκφορντ μπήκε σε... κλειστό κλαμπ της Α1

Ο Κιθ Λάνγκφορντ θα φορέσει τα «πράσινα» και θα συμμετάσχει στην Basket League, μια κατάσταση η οποία έχει περάσει λίγο καιρό πριν το έτερο μέλος της οικογένειας, ο αδερφός του, Κέβιν!

Από τη στιγμή που «έκλεισε» η μεταγραφή Λάνγκφορντ στο «τριφύλλι», τόσο ο Κιθ, όσο και ο Κέβιν μπήκαν σε μια ιδιαίτερη λίστα της Basket League, που περιλαμβάνει τα… αδέρφια της Basket League.

Με αφορμή την προσθήκη των Κιθ – Κέβιν στην ολιγομελή λίστα, ο ΕΣΑΚΕ έκανε σχετικό αφιέρωμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την παρουσία του Κιθ Λάνγκφορντ στην Basket League, ο νέος παίκτης του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, θα βάλει το όνομά του σε μία ιδιαίτερη λίστα… επιτευγμάτων της λίγκας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ θα αποτελέσει μέρος της, μόλις τέταρτης, περίπτωσης, που δύο αδέρφια -ξένοι- έχουν παίξει στην ελληνική λίγκα!

Ο αδερφός του νέου παίκτη των «πρασίνων», ο Κέβιν Λάνγκφορντ έχει ήδη μία διαδρομή 99 αγώνων στην Basket League έχοντας περάσει από τους Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και πέρυσι τον Κολοσσό H Hotels. Πλέον την… παρουσία της οικογένειας θα την συνεχίσει ο Κιθ που θα κάνει ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα.

Στη λίστα του ΕΣΑΚΕ συμπεριλαμβάνονται οι περιπτώσεις των Ντέγιαν και Σάσα Ντουμπρόβνιακ, Κάιλ και Τάιλερ Χάινς, Μάικ Τζέιμς και Ντεβόν Πασκάλ αλλά και η ειδική περίπτωση του Έισι Λο με τον Ντουάιτ Θορν (ξαδέρφια).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...