ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαρούμενος και περήφανος ο Σιφναίος (pic)

Το τιτίβισμα που έκανε ο Μαρκ Σιφναίος μετά την ανακοίνωσή της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Χαρούμενος και περήφανος ο Σιφναίος (pic)

Ο Μαρκ Σιφναίος είναι και επισήμως παίκτης του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να ανακοινώνει το απόγευμα του Σαββάτου την τριετή συμφωνία του με τον νεαρό επιθετικό.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Σιφναίος προχώρησε σε ανάρτηση στα social media, θέλοντας να δείξει τη χαρά και την περηφάνιά του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που έγινα μέλος μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/msifneos/status/1025729726495825921

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...