ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: Ενδιαφέρον από Ισπανία – «Ζεστός» ο Αργεντινός

Ο Εμάνουελ Ινσούα φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ ισπανικού συλλόγου και αναμένει πρόταση για να φύγει από το τριφύλλι.

Ινσούα: Ενδιαφέρον από Ισπανία - «Ζεστός» ο Αργεντινός

Ο Ινσούα φέρεται να έχει μπει στα «ραντάρ» ισπανικού συλλόγου και αναμένει πρόταση ώστε να προχωρήσει η υπόθεση και ν’ αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Αργεντινός μπακ φέρεται να έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωση του και περιμένει να δει εάν θα μετουσιωθεί σε πρόταση, η οποία ουσιαστικά θα δρομολογήσει την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Τα δεδομένα και η ρήτρα για Ινσούα

Ο Ινσούα βλέπει θετικά την προοπτική της Ισπανίας, με το ζήτημα να ξεκαθαρίζει εντός των επομένων ημερών και τους Παναθηναϊκό και Ουντινέζε να αναμένουν τις εξελίξεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δύο ομάδες κατέχουν εξ ημισείας τα δικαιώματα του 27χρονου ποδοσφαιριστή και σε περίπτωση που έρθει πρόταση (και δοθεί το ΟΚ από την πλευρά των Ιταλών, κάτι που θεωρείται σίγουρο) το ποσό θα μοιραστεί στη… μέση.

Η ρήτρα αγοράς του Ινσούα φτάνει στο 1.5 εκατ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει πως εάν το θέμα προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα βάλει 750.000 ευρώ στα ταμεία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...