ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στα στελέχη της ΠΑΕ να ξεκινήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ!

Πάει ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός! | panathinaikos24.gr

Στο ΟΑΚΑ φαίνεται να είναι έτοιμος να γυρίσει ο Παναθηαναϊκός μετά από 5 ολόκληρα χρόνια.

«Πράσινη» λάβα έκαψε τον Ολυμπιακό!
«Πράσινη» λάβα έκαψε τον Ολυμπιακό! 1.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη καλά κρατεί και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκου πρέπει να έχουν δηλώσει δυο έδρες μέχρι την Τετάρτη καθώς την Πέμπτη είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι ο Παναθηναϊκός να δηλώσει ως πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ και ως δεύτερη την Ριζούπολη, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Livesport».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους της ΠΑΕ, ώστε να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να μεταβεί η έδρα της ομάδας.

Ήδη έχει υπάρξει μια συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, η οποία μάλιστα έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Την Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί και δεύτερο ραντεβού.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι υπάρχει το “αγκάθι” του χρέους ύψους 1.035.000 ευρώ από τη χρήση της πενταετίας 2008-13. Η διεύθυνση του ΟΑΚΑ δεν είναι αρνητική στην επιστροφή των “πρασίνων”, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ρυθμιστεί το εν λόγω χρέος.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close