ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στα στελέχη της ΠΑΕ να ξεκινήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ!

Πάει ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

Στο ΟΑΚΑ φαίνεται να είναι έτοιμος να γυρίσει ο Παναθηαναϊκός μετά από 5 ολόκληρα χρόνια.

Η κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη καλά κρατεί και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκου πρέπει να έχουν δηλώσει δυο έδρες μέχρι την Τετάρτη καθώς την Πέμπτη είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Το πιθανότερο σενάριο πλέον είναι ο Παναθηναϊκός να δηλώσει ως πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ και ως δεύτερη την Ριζούπολη, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Livesport».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους της ΠΑΕ, ώστε να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για να μεταβεί η έδρα της ομάδας.

Ήδη έχει υπάρξει μια συνάντηση με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, η οποία μάλιστα έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Την Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να πραγματοποιηθεί και δεύτερο ραντεβού.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι υπάρχει το “αγκάθι” του χρέους ύψους 1.035.000 ευρώ από τη χρήση της πενταετίας 2008-13. Η διεύθυνση του ΟΑΚΑ δεν είναι αρνητική στην επιστροφή των “πρασίνων”, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ρυθμιστεί το εν λόγω χρέος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.