ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος για τη διπλή πρόκληση ο Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λαυρίου.

Έτοιμος για τη διπλή πρόκληση ο Λούντζης

Ο Μιχάλης Λούντζης θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν στο Λαύριο με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος άσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λαυρίου, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που θα συναντήσει σε Ελλάδα και Basketball Champions League.

Για τον ίδιο, η επιλογή του δεν έγινε βάσει οικονομικών κριτηρίων, αλλά καθαρά αγωνιστικών, καθώς στοχεύει να γεμίσει το παλμαρέ του με συμμετοχές, επιστρέφοντας πιο έτοιμος στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λούντζης είπε τα εξής:

«Το Λαύριο κάνει διαρκώς βήματα προόδου. Έχει οικογενειακό κλίμα, φιλάθλους που το ακολουθούν παντού, συνεπέστατη διοίκηση και πολύ καλό προπονητικό πρόγραμμα που δίνει το δικαίωμα στους νέους παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γίνουν καλύτεροι μέσα από το παιχνίδι του Λαυρίου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα αυτά με έκαναν να βάλω από την πρώτη στιγμή σε πρώτη προτεραιότητα το Λαύριο και είμαι πολύ χαρούμενος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Πόσο μάλλον δε από τη στιγμή που είχα στα χέρια μου και άλλες προτάσεις ακόμη και καλύτερες οικονομικά. Αλλά αυτή τη στιγμή για μένα προέχει το μπάσκετ και ήθελα να είμαι σίγουρος για τις συνθήκες που θα δουλέψω.

«Είναι πρόκληση για όλη την ομάδα η διπλή υποχρέωση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι όμως σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει το παν ώστε ο κόουτς Σερέλης και εμείς, δουλεύοντας σκληρά, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Λαυρίου και φέτος!

Στο τέλος της σεζόν είμαι 100% βέβαιος ότι τόσο το Λαύριο όσο και εγώ θα νιώθουμε δικαιωμένοι για την απόφαση αλλά και την επιμονή μας να συνεργαστούμε…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...