ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: Αυτή η ομάδα θέλει τον Αργεντινό

Ο Ινσούα έχει μπει στο «στόχαστρο» των Ισπανών και η πρόταση για την απόκτησή του είναι εξαιρετικά πιθανή.

Ινσούα: Αυτή η ομάδα θέλει τον Αργεντινό

Ο Εμάνουελ Ινσούα έχει μπει για τα καλά στα «ραντάρ» ισπανικής ομάδας, όπως πληροφορηθήκατε από το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο Αργεντινός μπακ ουσιαστικά αναμένει τις εξελίξεις, αν δηλαδή το έντονο ενδιαφέρον μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση, ανοίγοντας νέα «σελίδα» στην καριέρα του.

Θετικός ο Ινσούα, ρήτρα 1.5 εκατ. ευρώ

Η ομάδα που τσεκάρει σοβαρά την περίπτωση του Ινσούα είναι η Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ. Ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά θέλει τον Αργεντινό και ο παίκτης εμφανίζεται κάτι παραπάνω από θετικός σε ενδεχόμενη μεταγραφή στην Segunda Division.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να προχωρήσει η υπόθεση του Αργεντινού, θα πρέπει να υπάρξει συγκατάθεση και από πλευράς Ουντινέζε. Οι Ιταλοί κατέχουν το 50% των δικαιωμάτων του αριστερού μπακ από την Αργεντινή και λογικά δεν θα προβάλλουν αξιώσεις στην προοπτική της Λας Πάλμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρήτρα που έχει τοποθετηθεί για τον Ινσούα φτάνει το 1.5 εκατ. ευρώ και σε περίπτωση που η Λας Πάλμας τα καταβάλλει, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του τα μισά χρήματα (750.000 ευρώ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...