ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: Πιέζει για τη μεταγραφή του στη Λας Πάλμας

Ο Ινσούα είναι «ζεστός» στην προοπτική της Ισπανίας και της Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ.

Ινσούα: Πιέζει για τη μεταγραφή του στη Λας Πάλμας

Ο Ινσούα είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να πάρει μεταγραφή για τη Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ, με τις εξελίξεις να «τρέχουν». Από την πλευρά τους, οι Ισπανοί επιθυμούν να τελειώσουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, πιέζοντας για συμφωνία, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ατζέντης του Αργεντινού μπακ τα έχει βρει σε όλα με τη Λας Πάλμας, ωστόσο για να γίνει το deal θα πρέπει να υπάρξει η συγκατάθεση των Παναθηναϊκού και Ουντινέζε.

Ινσούα

Για την Λας Πάλμας, το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να αποφευχθεί η πληρωμή της ρήτρας για τον Ινσούα (1.5 εκατ. ευρώ), κάτι που αν συμβεί, τότε το τριφύλλι δεν θα μπορέσει να έχει λόγο στην υπόθεση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.180 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ καταβάλλει το εν λόγω ποσό, τότε τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν φέρεται διατεθειμένος να διαπραγματευτεί πρόταση μικρότερη της ρήτρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση κάλυψης της ρήτρας από τη Λας Πάλμας, ο Παναθηναϊκός θα λάβει το 50% του ποσού (750.000 ευρώ), με το υπόλοιπο μισό να πηγαίνει στην Ουντινέζε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.