ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μια «ανάσα» από τα 4.000 διαρκείας o Παναθηναϊκός

Συνεχίζεται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των διαρκείας, δύο μήνες πριν από την έναρξη της σεζόν.

Μια «ανάσα» από τα 4.000 διαρκείας o Παναθηναϊκός

«Φεύγουν» με γρήγορους ρυθμούς τα διαρκείας στον μπασκετικό Παναθηναϊκό! Μπορεί ο Αύγουστος να λογίζεται ως περίοδος διακοπών, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν πτοεί τους φίλους του «τριφυλλιού» στο να κλείσουν τη θέση τους στο ΟΑΚΑ εν όψει της σεζόν 2018/19.

Μέχρι στιγμής, 3.940 εισιτήρια έχουν βρει κατόχους και είναι θέμα χρόνου στο να «σπάσει» το «φράγμα» των 4.000, κάτι που γεμίζει αισιοδοξία την «πράσινη» ΚΑΕ.

Συνυπολογίζοντας το ότι έχει διατεθεί ο εν λόγω αριθμός καρτών εν μέσω Αυγούστου, κι ενώ απέχουμε δύο «γεμάτους» μήνες από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, στον «εξάστερο» υπάρχει η αίσθηση ότι θα ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ των 7.500 διαρκείας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημεία Πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας:

Εκδοτήρια Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη θύρα 10, 210 – 64 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00

Ηλεκτρονικά στο viva.gr Σημεία πώλησης της VIVA Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Οδηγίες για αγορά καρτών:

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητος ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ του κάθε φιλάθλου, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...