ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Τρίτη το κρίσιμο ραντεβού για το ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» θα τα πουν πιθανότατα αύριο με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για το ενδεχόμενο μετακόμισής τους εκεί.

Την Τρίτη το κρίσιμο ραντεβού για το ΟΑΚΑ

Όλα τα «φώτα» στο ΟΑΚΑ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να αναμένουν το ραντεβού με τη διοίκηση του σταδίου.

Η συνάντηση των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες για την ενδεχόμενη μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος  έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του ώστε να μπουν σε διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες το ΟΑΚΑ για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 77.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» οφείλουν ένα ποσό που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ για παλαιότερη χρήση του γηπέδου, ενώ θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» και για το μίσθωμα της χρήσης που αναμένεται να γίνει τη σεζόν που έρχεται.

Συν τοις άλλοις, ο χρόνος πιέζει την ΠΑΕ, καθώς έχει περιθώρια έως το βράδυ της Τετάρτης για να δηλώσει την έδρα της ομάδας για τη σεζόν 2018/19.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...