ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Redstone: «Παλάτι» αξίας 192 εκατ. ευρώ για Βαλένθια (pics)

Η Redstone, μία εκ των εταιρειών που απαρτίζουν το consortium του Athens Alive, παρουσίασε το νέο μεγάλο της πρότζεκτ.

Redstone: «Παλάτι» αξίας 192 εκατ. ευρώ για Βαλένθια (pics)

Η Redstone έβαλε την «υπογραφή» της στο πρότζεκτ κατασκευής του νέου γηπέδου της μπασκετικής Βαλένθια. Η εταιρεία σύμμαχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Athens Alive παρουσίασε, μέσω ανάρτησής της στο Twitter τη νέα της επιτυχία.

Redstone

Πρόκειται για ένα έργο που θα ολοκληρωθεί το 2022, με συνολικό μπάτζετ που αγγίζει τα 192 εκατ. ευρώ και θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» της μπασκετικής Βαλένθια (με χωρητικότητα 15.000 θέσεων), υπό την «σκέπη» της Redstone.

Πλην της προφανούς του χρήσης, θα αποτελέσει έναν φιλόξενο χώρο για συναυλίες και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ενώ θα περιλαμβάνει και μουσείο.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.437 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός της Redstone, στο συμμετέχουν επίσης και οι εταιρίες HOK, LICAMPA 1617 και ERRE, με τον Χοσέ Μαρτί, συνιδρυτή της ERRE ν’ αναφέρει τα εξής:

«Το να δουλεύεις αυτό το πρότζεκτ είναι ένα όνειρο που γίνεται πράξη για την εταιρεία μας. Ως αρχιτέκτονες είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα εργαστούμε δίπλα στη HOK, μαθαίνοντας από μια κορυφαία εταιρεία. Ως πολίτες της Βαλένθια είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος αυτού του έργου, το οποίο θα αλλάξει την προβολή της πόλης σε όλο τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.