Η Redstone έβαλε την «υπογραφή» της στο πρότζεκτ κατασκευής του νέου γηπέδου της μπασκετικής Βαλένθια. Η εταιρεία σύμμαχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Athens Alive παρουσίασε, μέσω ανάρτησής της στο Twitter τη νέα της επιτυχία.

Redstone

Πρόκειται για ένα έργο που θα ολοκληρωθεί το 2022, με συνολικό μπάτζετ που αγγίζει τα 192 εκατ. ευρώ και θα αποτελέσει το νέο «σπίτι» της μπασκετικής Βαλένθια (με χωρητικότητα 15.000 θέσεων), υπό την «σκέπη» της Redstone.

Πλην της προφανούς του χρήσης, θα αποτελέσει έναν φιλόξενο χώρο για συναυλίες και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ενώ θα περιλαμβάνει και μουσείο.

Εκτός της Redstone, στο συμμετέχουν επίσης και οι εταιρίες HOK, LICAMPA 1617 και ERRE, με τον Χοσέ Μαρτί, συνιδρυτή της ERRE ν’ αναφέρει τα εξής:

«Το να δουλεύεις αυτό το πρότζεκτ είναι ένα όνειρο που γίνεται πράξη για την εταιρεία μας. Ως αρχιτέκτονες είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα εργαστούμε δίπλα στη HOK, μαθαίνοντας από μια κορυφαία εταιρεία. Ως πολίτες της Βαλένθια είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος αυτού του έργου, το οποίο θα αλλάξει την προβολή της πόλης σε όλο τον κόσμο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου