Ο Κουρμπέλης αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα «εργαλεία» του Γιώργου Δώνη. Κάτι που φάνηκε για ακόμη μια φορά στον αγωνιστικό χώρο, από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός πέρασε τον κάπτεν των «πρασίνων» στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Ο 25χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, γεγονός που δεν του επέτρεψε να δώσει το 100% των δυνάμεών του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Έστω κι έτσι, η επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, στο δεύτερο ημίχρονο του Ομόνοια – Παναθηναϊκός, αρκούσε για να δώσει άλλον «αέρα» στον άξονα.

Κουρμπέλης

Με τον Κουρμπέλη στο χορτάρι, το τριφύλλι αύξησε την αποτελεσματικότητά του στην κυκλοφορία της μπάλας, καταφέρνοντας σταδιακά να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ των Κυπρίων, κάτι που δεν συνέβη στο πρώτο ημίχρονο.

Η 45λεπτη συμμετοχή του «Κούρμπε» στο ΓΣΠ γεμίζει αισιοδοξία τον Δώνη που είδε τον αρχηγό της ομάδας και ένα από τα εμπειρότερα στελέχη του φετινού ρόστερ του Παναθηναϊκού να πατάει με αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας οφέλη στην ενδεκάδα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS