ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εντυπωσιακή και «χρυσή» η Τζένη Μπουλμέτη!

Η «πράσινη» αθλήτρια, Τζένη Μπουλμέτη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του Ταλίν.

Εντυπωσιακή και «χρυσή» η Τζένη Μπουλμέτη!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της αθλήτριας του Παναθηναϊκού, Τζένης Μπουλμέτη, στους αγώνες Μοντέρνου Πεντάθλου στο Ταλίν.

Η «πράσινη» Τζένη κατέκτησε την πρώτη θέση, συμμετέχοντας σε αθλήματα όπως: 4 χιλιόμετρα κολύμπι, 180 χιλιόμετρα ποδήλατο και 42 χιλιόμετρα τρέξιμο.

Παράλληλα, η επίδοσή της χάρισε στην ίδια την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου, το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβρη στη Χαβάη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Τζένη Μπουλμέτη δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα. Η θερμοκρασία του νερού ήταν 15 βαθμοί όποτε ήξερα ότι έπρεπε να βγω όσο το δυνατόν γρηγοροτερα έξω.Το pace μου ήταν στο 1.29, το πιο γρήγορο σε ΙΜ μέχρι tώρα, αλλά το suunto έγραψε 4550μ με αποτέλεσμα να πάγωσω ολόκληρη, να έχω υποθερμία και να τρέμω μέχρι το 40Κ του ποδηλάτου. Αλλά 70Κ με βροχή είχε και το bike στο οποίο πήγαινα κοντά με τη 2η αθλήτρια του αγώνα.

Έχοντας παραπλήσιο ρυθμό δεν πίεσα να κάνω PB αλλά να διατηρήσω δυνάμεις για τον μαραθώνιο αφού είχα στόχο την θέση και όχι τον χρόνο. Μια ωραία καταιγίδα είχε και το τρέξιμο στο οποίο μπόρεσα να αυξήσω τη διαφορά από τη 2η στα 7 λεπτά.

Ένας τέτοιος τερματισμός ήταν αυτό που ήθελα! Δύσκολος, με πόνο και με ωραίο συναγωνισμό. Η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman  είναι γεγονός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.