ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ινσούα: Τι… σκέφτονται Παναθηναϊκός και Λας Πάλμας

Οι σκέψεις που κυριαρχούν στα «στρατόπεδα» των «πρασίνων» και των Ισπανών για τον Ινσούα.

Ινσούα: Τι... σκέφτονται Παναθηναϊκός και Λας Πάλμας

Ο Εμάνουελ Ινσούα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ. Είδηση που έγινε γνωστή από το βράδυ του Σαββάτου και με τον τρόπο της έχει δώσει… τροφή για σκέψη σε Παναθηναϊκό και Λας Πάλμας.

Η ρήτρα και ο Γκαλάν

O Ινσούα δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική του να παίξει μπάλα στην Ισπανία και τη Segunda Division, κάτι που φέρεται να έχει πάρει ως δεδομένο ο ατζέντης του. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μπακ εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα να τα έχει βρει με τον σύλλογο από τα Κανάρια.

Ωστόσο, βάσει των όσων γράφουν σήμερα  οι Ισπανοί, το όνομα του 27χρονου μπακ του Παναθηναϊκού δεν είναι το μοναδικό στη λίστα του Χιμένεθ. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ εξετάζει παράλληλα και την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Κόρδοβα, Χάβι Γκαλάν, ο οποίος μάλιστα έχει συμβόλαιο 500.000 ευρώ με την ομάδα του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν για τον Ινσούα τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ ξεκάθαρα, για τη Λας Πάλμας το παιχνίδι φέρεται να… παίζεται ακόμη.

Οι Ισπανοί έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Αργεντινού, όμως η περίπτωση του Γκαλάν αλλά και η ρήτρα του 1.5 εκατ. ευρώ που έχει τοποθετηθεί για τον «πράσινο» μπακ, τους οδηγεί στο να τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις.

Αποδυνάμωση στα αριστερά

Η περίπτωση του Ινσούα έχει βάλει σε σκέψεις και το τριφύλλι. Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν και πολλά αν φτάσει πρόταση ισάξια της ρήτρας, όμως σε μια τέτοια περίπτωση θα χάσουν ένα μετρήσιμο μέγεθος στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Βάσει των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί από την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση και τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στις μεταγραφές, κάθε πιθανή απώλεια ξένου ποδοσφαιριστή καλύπτεται δύσκολα. Εάν ο Ινσούα αποχωρήσει, τότε θα υπάρξει κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πίσω από τον 27χρονο αμυντικό υπάρχει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Περίπτωση ταλαντούχου παίκτη μεν, αλλά χωρίς την ανάλογη εμπειρία. Πλην του Χατζηθεοδωρίδη υπάρχει και η λύση ανάγκης του Οικονόμου, που μπορεί κατά συνθήκη να παίξει στα αριστερά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...