ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: Το «comeback» που περίμενε ο Δώνης

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης άλλαξε, με την είσοδό του, την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ομόνοια.

Κουρμπέλης: Το «comeback» που περίμενε ο Δώνης

Ο Κουρμπέλης αποτελεί ένα από τα ποιοτικότερα «εργαλεία» του Γιώργου Δώνη. Κάτι που φάνηκε για ακόμη μια φορά στον αγωνιστικό χώρο, από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός πέρασε τον κάπτεν των «πρασίνων» στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Ο 25χρονος μέσος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, γεγονός που δεν του επέτρεψε να δώσει το 100% των δυνάμεών του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Έστω κι έτσι, η επιστροφή του στον αγωνιστικό χώρο, στο δεύτερο ημίχρονο του Ομόνοια – Παναθηναϊκός, αρκούσε για να δώσει άλλον «αέρα» στον άξονα.

Κουρμπέλης

Με τον Κουρμπέλη στο χορτάρι, το τριφύλλι αύξησε την αποτελεσματικότητά του στην κυκλοφορία της μπάλας, καταφέρνοντας σταδιακά να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ των Κυπρίων, κάτι που δεν συνέβη στο πρώτο ημίχρονο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 45λεπτη συμμετοχή του «Κούρμπε» στο ΓΣΠ γεμίζει αισιοδοξία τον Δώνη που είδε τον αρχηγό της ομάδας και ένα από τα εμπειρότερα στελέχη του φετινού ρόστερ του Παναθηναϊκού να πατάει με αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας οφέλη στην ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.