ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.Π: Τίμησαν τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.Π τίμησε πριν από την έναρξη του ματς τους παίκτες και τους προπονητές του Παναθηναϊκού.

ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.Π: Τίμησαν τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο

Ο ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.Π (Παγκύπριος Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού) παρέδωσε τιμητική πλακέτα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων» λίγο πριν από την έναρξη του Ομόνοια – Παναθηναϊκός στο ΓΣΠ.

Εκδηλώσεις τιμής είχαμε και από πλευράς γηπεδούχων, με τη διοίκηση της Ομόνοιας να παραδίδει στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού πλακέτα αλλά και επετειακή φανέλα για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του τριφυλλιού της Κύπρου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.