ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η έλλειψη και το κέρδος από το τελευταίο φιλικό

Ο παίκτης που έλειψε, αλλά και εκείνος που ανέβασε τις μετοχές του στο ματς Ομόνοια - Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Η έλλειψη και το κέρδος από το τελευταίο φιλικό

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε δύο πρόσωπα στο φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο. Στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε ένα μεγάλο κομμάτι του δευτέρου, οι παίκτες του Δώνη δεν μπορούσαν να απειλήσουν τα καρέ των γηπεδούχων.

Η κατάσταση φαινόταν να αλλάζει σταδιακά από τις διορθωτικές κινήσεις του Έλληνα κόουτς στην ανάπαυλα, αλλά και κατά τη διάρκεια του β’ μέρους, με αποκορύφωμα το διάστημα 75-90′. Εκεί όπου το τριφύλλι έδειξε το πιο απειλητικό του πρόσωπο, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση.

Αυτός που έλειψε

Ο Άντονι Μουνιέ αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και σίγουρα την πιο ποιοτική λύση επιθετικά. Η απουσία του από το χθεσινό φιλικό με την Ομόνοια έγινε αισθητή, κυρίως στο πρώτο μέρος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.348 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γάλλος έμεινε στην Αθήνα και μαζί του «κράτησε» πίσω ένα πολύ μεγάλο ποσοστό  δημιουργικότητας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, όπως και την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός. Κάτι που έλειψε ιδιαιτέρως από το τριφύλλι στην Κύπρο.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι με τον Μουνιέ στην ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός κερδίζει αρκετά «συν» στην επίθεση αλλά και στον τρόπο ανάπτυξης.

Αυτός που έκανε αίσθηση

Από την άλλη μεριά, άκρως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του νεαρού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος μπήκε στα μέσα του δευτέρου μέρους και συντέλεσε, με τη σειρά του, στο να ανέβει η επιθετική παρουσία της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έχοντας ως όπλο τον -καλώς εννοούμενο- τσαμπουκά του, δεν δίστασε να ζητήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της Ομόνοιας.

Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε σε δύο πολύ καλές στιγμές του τριφυλλιού: όταν έλαβε την πάσα του Μπουζούκη και αστόχησε σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση, αλλά και όταν έβγαλε παράλληλη «πάρε-βάλε» στον Πίσπα που δεν μπόρεσε να σκοράρει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.