ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΟΑΚΑ: Το χρέος του τριφυλλιού και η πρόταση αποπληρωμής

Οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση ΟΑΚΑ για τις προηγούμενες οφειλές αλλά και την επικείμενη χρήση για τη σεζόν 2018/19.

ΟΑΚΑ: Το χρέος του τριφυλλιού και η πρόταση αποπληρωμής

Στο ΟΑΚΑ θα δώσει ο Παναθηναϊκός τις εντός έδρας αναμετρήσεις του για τη σεζόν 2018/19. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικύρωσε τη μετακόμιση στην Καλογρέζα μέσω της χθεσινής της ανακοίνωσης.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου, ωστόσο αναμένεται ακόμη μια συνάντηση για να διευθετηθεί το θέμα των χρεών, αλλά και της μετέπειτα χρήσης.

ΟΑΚΑ

Το τριφύλλι χρωστάει στη διοίκηση του ΟΑΚΑ το ποσό του 1.035.000 ευρώ από την προηγούμενη χρήση. Εκκρεμότητα που πρέπει να διευθετηθεί και για την οποία έχει προβλέψει το τριφύλλι.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά, η πρόταση του Παναθηναϊκού προς τους διοικούντες είναι η εξής, όσον αφορά τα χρέη: Πληρωμή 100.000 ευρώ ως προκαταβολή, ενώ για το μίσθωμα το ενοίκιο φτάνει τις 270.000 ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι δήλωσε ως δεύτερη έδρα το «Γ. Καμάρας» στη Ριζούπολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.