ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σέρλοτ: Νέο όνομα στη λίστα για τη θέση του φορ (vid)

Ο Αλεξάντερ Σέρλοτ εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για τη θέση του σέντερ φορ. Ποια τα δεδομένα.

Σέρλοτ: Νέο όνομα στη λίστα για τη θέση του φορ (vid)

Ο 23χρονος Νορβηγός επιθετικός, Αλεξάντερ Σέρλοτ, βρίσκεται στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού για τη γραμμή κρούσης.

Πρόκειται για μια αξιόλογη περίπτωση επιθετικού, ο οποίος βλέπει τον κόσμο από τα 1.94μ. και τον περασμένο Ιανουάριο έγινε κάτοικος Αγγλίας. Η Κρίσταλ Πάλας είχε προσφέρει 8.5 εκατ. ευρώ στη Μίντιλαντ για να τον κάνει δικό της.

Σέρλοτ

Ωστόσο, ο διεθνής Νορβηγός φορ δεν κατάφερε να στεριώσει στην Πάλας, καταγράφοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές. Όπως φαίνεται, ο κόουτς Χόντγκσον δεν τον υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν, κάτι που οδηγεί τους «πράσινους» στο να τσεκάρουν την περίπτωσή του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Oυσιαστικά, η εξέλιξη της υπόθεσης Σέρλοτ κι αν αυτή μπορεί όντως να προχωρήσει για το το τριφύλλι θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της Πάλας.

Για την ώρα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει διακριτικά το θέμα του 23χρονου διεθνή (14 συμμετοχές – 2 γκολ) με τη Νορβηγία, έχοντας όμως κι άλλες περιπτώσεις στα υπ’ όψιν του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.