ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα

Επιστρέφουν στο πρόγραμμα οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με το σημερινό μενού να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που αφορούν πιθανούς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων. Αύριο ρίχνονται στη «μάχη» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κόντρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ αντίστοιχα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Ολυμπιακός την Πέμπτη υποδέχεται τη Λουκέρνη για το Γιουρόπα Λιγκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο στην κατηγορία livescore στοίχημα.

Πιο έτοιμοι οι «αετοί»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μπενφίκα – Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για το πιο «λαμπερό» ζευγάρι των προκριματικών, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σίγουρα θα μπορούσαν να βρίσκονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, η Μπενφίκα αποτελεί θαμώνα της φάσης των γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ και η Φενέρ έχει την ποιότητα και τη δυναμική για να ανταποκριθεί. Στην προκειμένη περίσταση, βέβαια, οι Πορτογάλοι μοιάζουν να βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά απ’ τους αντιπάλους τους, αφού μπαίνουν σε μια νέα εποχή μετά την περσινή αποτυχημένη χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Συνεχίζει για τέταρτη σερί σεζόν ο Ρουί Βιτόρια, ο οποίος καλείται να δημιουργήσει μια ανώτερη ομάδα από πέρυσι, στα φιλικά οι «αετοί» έδειξαν καλό πρόσωπο. Απ’ την άλλη, η Φενέρ κάνει νέο ξεκίνημα με τον Φιλίπ Κοκού στον πάγκο της, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να παρουσιάσει αυτό που μπορεί. Επιλέγουμε Μπενφίκα -1 σε απόδοση 2.05 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μπενφίκα με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Παίρνει αποτέλεσμα η Μπάτε

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Καραμπάκ – Μπάτε Μπορίσοφ. Δεν είναι ιδιαίτερα προβεβλημένο το εν λόγω ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες δεύτερης ταχύτητας, οι οποίες όμως έχουν φιλοδοξίες να φτάσουν μέχρι τους ομίλους. Η Καραμπάκ μέχρι στιγμής πορεύεται αήττητη στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, όπου απέκλεισε Ολίμπια Λουμπλιάνας και Κουκέσι, απ’ τις οποίες μάλιστα δε δέχτηκε καν γκολ. Απ’ την άλλη, η Μπάτε Μπορίσοφ δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το χρέος της κόντρα στην Ελσίνκι, την οποία κέρδισε εκτός έδρας 1-2 στο δεύτερο ματς και πήρε την πρόκριση. Είναι σε φουλ ρυθμό στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας, όπου έπειτα από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή με 44 πόντους, στο +7 απ’ τη δεύτερη Ντιναμό Μινσκ. Οι Λευκορώσοι είναι θεωρητικά ανώτερη ομάδα, έχουν ρυθμό και μεγαλύτερη εμπειρία, ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.90.

Αντέχει η Πιούνικ

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Πιούνικ – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Η Πιούνικ είναι άπειρη σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι αουτσάιντερ κόντρα στην πολύπειρη και ανώτερη Μακάμπι, η οποία έχει παίξει πολλές φορές στους ομίλους της διοργάνωσης και ασφαλώς διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ. Η Πιούνικ, ωστόσο, έκανε 3/4 νίκες στα προκριματικά, προστάτευσε την έδρα της (2/2 νίκες με σκορ 1-0), θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει και σήμερα. Ποντάρουμε στο 1Χ σε απόδοση 1.98.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE