ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Αλαφούζος πρέπει να πουλήσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο Βασίλης Μοιρώτσος εξηγεί γιατί ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά Αλαφούζο, Παϊρότζ και ομάδα.

Ο Αλαφούζος πρέπει να πουλήσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος | panathinaikos24.gr

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Όλους. Τον Αλαφούζο και τους συνεργάτες του, τον Παϊρότζ και τους δικούς του συνεργάτες, Έλληνες και ξένους, την ίδια την ομάδα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε 20 μέρες και στον Παναθηναϊκό η κατάσταση μοιάζει περισσότερο εκρηκτική από ποτέ.

Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη
Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη 984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κόντρα του Αλαφούζου με τον Γιαννακόπουλο είναι ένας εμφύλιος από εκείνους που είναι αλήθεια πως έχουμε συνηθίσει στον Παναθηναϊκό. Πάντα κάποιος τσακωνόταν με κάποιον. Για οποιοδήποτε λόγο. Ακόμα και για το… τίποτα. Το “ενιαίος και αδιαίρετος” είναι πλέον κανονικό ανέκδοτο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μία και μόνη επιλογή: να πουλήσει… χθες την ομάδα. Αυτό θέλει. Δεν το κρύβει. Πιέζει προς κάθε κατεύθυνση για να το καταφέρει. Όμως ο χρόνος που απαιτείται για να γίνει δεν βοηθάει. Οι καθυστερήσεις στο όλο πρότζεκτ της Pan Asia έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην ομάδα. Μια ιστορία που μας έλεγαν πως θα τελείωνε κάπου μεταξύ τέλη Απριλίου και τέλη Μαΐου, έχει φτάσει να πηγαίνει για τέλη Αυγούστου.

Αποτέλεσμα; Ο κόσμος να είναι στα… κάγκελα, ο Παναθηναϊκός να ξεσπιτώνεται στα καλά καθούμενα, ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο να επιδίδονται σε καθημερινές κατηγορίες. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν ο Αλαφούζος δεν αποτελέσει παρελθόν μέσα σ’ αυτές τις 20 μέρες (σενάριο απίθανο), ο Παναθηναϊκός θα μπει στη σεζόν στα… κόκκινα.

Οι αντιδράσεις θα μεταφερθούν εντός γηπέδου και τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερες. Ιδιαίτερα για μια ομάδα η οποία ξεκινάει με το βάρος του -6 και με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο λεπτό της νέας σεζόν.

Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη
Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά συγκέντρωση και πίστη 984 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close