ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Αλαφούζος πρέπει να πουλήσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο Βασίλης Μοιρώτσος εξηγεί γιατί ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά Αλαφούζο, Παϊρότζ και ομάδα.

Ο Αλαφούζος πρέπει να πουλήσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Όλους. Τον Αλαφούζο και τους συνεργάτες του, τον Παϊρότζ και τους δικούς του συνεργάτες, Έλληνες και ξένους, την ίδια την ομάδα. Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε 20 μέρες και στον Παναθηναϊκό η κατάσταση μοιάζει περισσότερο εκρηκτική από ποτέ.

Η κόντρα του Αλαφούζου με τον Γιαννακόπουλο είναι ένας εμφύλιος από εκείνους που είναι αλήθεια πως έχουμε συνηθίσει στον Παναθηναϊκό. Πάντα κάποιος τσακωνόταν με κάποιον. Για οποιοδήποτε λόγο. Ακόμα και για το… τίποτα. Το “ενιαίος και αδιαίρετος” είναι πλέον κανονικό ανέκδοτο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μία και μόνη επιλογή: να πουλήσει… χθες την ομάδα. Αυτό θέλει. Δεν το κρύβει. Πιέζει προς κάθε κατεύθυνση για να το καταφέρει. Όμως ο χρόνος που απαιτείται για να γίνει δεν βοηθάει. Οι καθυστερήσεις στο όλο πρότζεκτ της Pan Asia έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην ομάδα. Μια ιστορία που μας έλεγαν πως θα τελείωνε κάπου μεταξύ τέλη Απριλίου και τέλη Μαΐου, έχει φτάσει να πηγαίνει για τέλη Αυγούστου.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αποτέλεσμα; Ο κόσμος να είναι στα… κάγκελα, ο Παναθηναϊκός να ξεσπιτώνεται στα καλά καθούμενα, ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο να επιδίδονται σε καθημερινές κατηγορίες. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αν ο Αλαφούζος δεν αποτελέσει παρελθόν μέσα σ’ αυτές τις 20 μέρες (σενάριο απίθανο), ο Παναθηναϊκός θα μπει στη σεζόν στα… κόκκινα.

Οι αντιδράσεις θα μεταφερθούν εντός γηπέδου και τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερες. Ιδιαίτερα για μια ομάδα η οποία ξεκινάει με το βάρος του -6 και με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο λεπτό της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.