ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για ΠΑΕ και Αλαφούζο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του σε μια συνέντευξη - εξομολόγηση για τον Παναθηναϊκό - και όχι μόνο - που όμοιά της δεν έχει δώσει ποτέ στο παρελθόν!

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου για ΠΑΕ και Αλαφούζο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι το πρόσωπο των ημερών. Στα Παναθηναϊκά δρώμενα, το όνομα του δεν υπάρχει μέρα να απουσιάζει από την επικαιρότητα. Κι όταν τοποθετείται, προκαλεί. «Με την καλή έννοια» για τους φίλους, «με την κακή έννοια» για όσους είναι απέναντι του. Αδιάφορος πάντως δύσκολα θα περάσει.

Διαβάστε αναλυτικά την αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο sdna εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.