ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γιαννακόπουλος: «Με τον Μαρινάκη θα συγκρουστούμε και θα χάσει!»

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαντά για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μιλά έξω από τα δόντια για διαιτησία, Μελισσανίδη, Σαββίδη, αλλά και τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη δική του πορεία!

Γιαννακόπουλος: «Με τον Μαρινάκη θα συγκρουστούμε και θα χάσει!»

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού περνάει από την… ανάκριση του sdna.gr και απαντά σε ερωτήσεις, όπως ποτέ στο παρελθόν.

Σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρεται στα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.