ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάνγκφορντ: Η ατάκα του Αμερικανού για τους σουτέρ (pic)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ «τιτίβισε» την άποψή του για το μπάσκετ και τον ρόλο του σουτέρ. Δείτε την ανάρτησή του.

Λάνγκφορντ: Η ατάκα του Αμερικανού για τους σουτέρ (pic)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Euroleague και ανήκει στη λίστα των πιο δεινών σουτέρ της τελευταίας δεκαετίας στη διοργάνωση.

Βάσει της εμπειρίας του, ο Λάνγκφορντ δεν δίστασε να… βγάλει ένα ρητό για το μπάσκετ και τη θέση στην οποία αγωνίζεται, γράφοντας τα εξής στο Twitter.

«Σε μισούν όταν σουτάρεις, σ’ αγαπούν όταν σκοράρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Ατάκα που φέρει την… υπογραφή του ιδίου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο Λάνγκφορντ έχει αποδείξει με την πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα ότι τις περισσότερες φορές τον… αγαπούν, καθώς πρόκειται για δεινό σουτέρ.

Η ανάρτηση του Λάνγκφορντ

Λάνγκφορντ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...