ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όγκαστ: Είπε «αντίο» στον Παναθηναϊκό (pic)

Η ανάρτηση του Ζακ Όγκαστ για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό. Τι ανέφερε ο ομογενής σέντερ στο instagram.

Όγκαστ: Είπε «αντίο» στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Ζακ Όγκαστ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι, όπως έγινε γνωστό νωρίς το απόγευμα.

Ο ομογενής σέντερ αφήνει πίσω του τη χρονιά του στον Παναθηναϊκό, δίχως να λησμονήσει την ομάδα και τους οπαδούς της.

Πριν από λίγο, ο 25χρονος σέντερ ανάρτησε στο Instagram ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τον σύλλογο και τον κόσμο για τη χρονιά που έζησε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μήνυμα του Όγκαστ στο Instagram

«Πριν προχωρήσω με την καριέρα μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς και υποστηρικτές του Παναθηναϊκού για την επιτυχημένη σεζόν που είχαμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Είμαι πολύ τυχερός, ευγνώμων και ευλογημένος που ήμουν μέρος σε αυτό»

Όγκαστ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...