ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπόνηση: Πρώτη για Παντελάκη, αύριο φιλικό με Κ-20

Την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα» έκανε σήμερα ο Παντελάκης. «Οικογενειακό» φιλικό με Κ-20 την Τετάρτη.

Προπόνηση: Πρώτη για Παντελάκη, αύριο φιλικό με Κ-20

Στην προπόνηση του «τριφυλλιού» προστέθηκε σήμερα ένα νέο μέλος.

Ο λόγος για τον Επαμεινώνδα Παντελάκη, τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό που ήρθε σε συμφωνία με το τριφύλλι και αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του μετά τα ιατρικά τεστ και τις υπογραφές.

Ο Παντελάκης, ο οποίος θα περάσει αύριο από εργομετρικά τεστ, ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης. Αντίθετα, οι Εμάνουελ Ινσούα και Όμρι Άλτμαν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προπόνηση και φιλικό την Τετάρτη

Προπόνηση

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη.

Το αυριανό «μενού» περιλαμβάνει δύο σκέλη. Για αρχή, έχει οριστεί πρωινό πρόγραμμα, ενώ το απόγευμα έχει κανονιστεί «οικογενειακό» φιλικό με την Κ-20 στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.