ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το πλάνο του Πασκουάλ για την προετοιμασία

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ήδη φροντίσει τις λεπτομέρειες για την «πράσινη» προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

Το πλάνο του Πασκουάλ για την προετοιμασία

Η εργατικότητα του Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει μεταξύ των συναδέλφων του. Ο Καταλανός προπονητής έχει ήδη φροντίσει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τον τρόπο πραγματοποίησης της «πράσινης» προετοιμασίας.

Πασκουάλ

Μπορεί το πρώτο ραντεβού των πρωταθλητών Ελλάδος για τη νέα χρονιά να έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου, όμως άπαντες έχουν πάρει στα χέρια τους… ειδικά προγράμματα.  Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο κόουτς του «τριφυλλιού» σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας, έχουν εκπονήσει ειδικά ατομικά προγράμματα, προσαρμοσμένα σε κάθε παίκτη.

Τα προγράμματα αυτά έχουν αποσταλεί στον κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά, με στόχο να υπάρξει η απαραίτητη προεργασία πριν από την προετοιμασία. Κύριο μέλημα του Πασκουάλ είναι να τονώσει τη φυσική κατάσταση των παικτών του προτού τους βάλει… στα δύσκολα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.932 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.