ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Λουκέτο» και διάλυση για την παλιά ομάδα του Όγκαστ! (pic)

«Γονάτισε» από τα χρέη και πήρε την σκληρή απόφαση η ομάδα που αγωνίστηκε ο Όγκαστ πριν από τον Παναθηναϊκό.

«Λουκέτο» και διάλυση για την παλιά ομάδα του Όγκαστ! (pic)

Δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα η Ουσάκ Σπορτίφ, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν (σεζόν 2016-17) ο πρώην «πράσινος», Ζακ Όγκαστ.

Ο αθλητικός κόσμος της Τουρκίας καλείται να αντιμετωπίσει και να επιβιώσει της κρίσης που έχει ξεσπάσει στη γείτονα χώρα. Γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο, μεταξύ άλλων, και στη δομή των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Όγκαστ

Η παλιά ομάδα του Όγκαστ (ο οποίος επέστρεψε στο εν λόγω πρωτάθλημα για τη Γαλατά) ανακοίνωσε με επίσημο τρόπο την απόσυρσή της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Τουρκίας, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να υπάρχει σε τοπικό επίπεδο, επενδύοντας σε ταλέντα και ευελπιστώντας στην ολική επαναφορά της, στο μέλλον.

Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο
Πως αντέδρασαν Σλούκας και Μπαρτζώκας όταν… έπεσαν ο ένας πάνω στον άλλον στο αεροδρόμιο 5.421 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ουσάκ τερμάτισε τελευταία την περασμένη σεζόν στη λίγκα της Τουρκίας, αλλά έλαβε απόφαση για λουκέτο. Παρόμοια τακτική ακολούθησαν άλλες δύο ομάδες, η Εσκίσεχιρ και η Γεσιλγκίρεσουν. Δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στη γείτονα χώρα.

https://twitter.com/usaksportif/status/1027103180830724096?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1027103180830724096&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2Feyropaika-protathlimata%2Farticle%2F499168%2Floyketo-kai-stin-oysak-den-katevainei-sto-protathlima

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ