Παναθηναϊκός: Το Κορωπί βρήκε… DJ-έκπληξη! (pics)
Ο Παναθηναϊκός έχει και... DJ. Δείτε ποιος «πράσινος» ανέλαβε τον ρόλο!
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη σεζόν, με τους παίκτες του Δώνη να βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Οι δυσκολίες υπάρχουν και άπαντες προσπαθούν να τις αντιμετωπίσουν, ωστόσο οι παίκτες του Δώνη έχουν εξαιρετικές σχέσεις και το χιούμορ δεν λείπει από το Κορωπί.
Τρανό παράδειγμα ήταν η σημερινή εμφάνιση του Δημήτρη Κολοβέτσιου σε ρόλο… DJ! Ο Έλληνας αμυντικός ανέλαβε τη μουσική και ο Ματίας Γιόχανσον απαθανάτισε το σκηνικό, αναρτώντας σχετικό υλικό στο instagram.
Από σήμερα, ο Παναθηναϊκός έχει και… DJ!
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox