ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΟΑΚΑ: Πήρε το παραχωρητήριο ο Παναθηναϊκός

Προχωρούν οι διαδικασίες «μετακόμισης» στο ΟΑΚΑ, μετά την εξασφάλιση του παραχωρητηρίου.

ΟΑΚΑ: Πήρε το παραχωρητήριο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το προσωρινό παραχωρητήριο του ΟΑΚΑ. Κάτι που θα του δώσει τη δυνατότητα να καταθέσει τον αντίστοιχο φάκελο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

ΟΑΚΑ

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ εξέδωσε το παραχωρητήριο, έχοντας και τη συγκατάθεση της… συγκατοίκου ΑΕΚ. Έτσι, έγινε ένα ακόμη -τυπικό- βήμα για την αλλαγή της «πράσινης» έδρας.

Το προσωρινό παραχωρητήριο θα χρησιμεύσει ως έγγραφο μέχρι την υπογραφή της επίσημης σύμβασης με τη διοίκηση του σταδίου, ούτως ώστε εκείνη να συμπεριληφθεί στον φάκελο συμμετοχής του τριφυλλιού στη Super League.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 232.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.