ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ευνοϊκό… deal με Λέτο και Αμβούργο

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Λέτο αλλά και του Αμβούργου για προηγούμενες οφειλές.

Παναθηναϊκός: Ευνοϊκό... deal με Λέτο και Αμβούργο

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε deal… αποπληρωμής με ευνοϊκούς όρους, στις υποθέσεις Λέτο και Αμβούργου.

Οι «πράσινοι» διευθέτησαν με επιτυχία δύο σημαντικές εκκρεμότητες που τους βάραιναν και αφορούσαν τον Σεμπάστιαν Λέτο αλλά και την ομάδα του Αμβούργου.

Στην περίπτωση του Λέτο εκκρεμούσε η αποπληρωμή οφειλής από τη δεύτερη θητεία του Αργεντινού στην ομάδα, ενώ, όσον αφορά το Αμβούργο, υπήρχε ανοιχτή υπόθεση με το ποσοστό της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι βρήκε λύση ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

Σε αμφότερες τις υποθέσεις, οι «πράσινοι» κινήθηκαν με τον ίδιο τρόπο, ερχόμενοι σε συμφωνία με τις αντίθετες πλευρές.

Ο διακανονισμός αφορούσε την άμεση αποπληρωμή ενός μέρος των οφειλών και την τοποθέτηση των υπόλοιπων χρεών σε αρκετές δόσεις, με εξόφληση σε βάθος χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι κατόρθωσε να απεμπλακεί από δύο ζόρικες υποθέσεις. Για να συμβεί αυτό, ρόλο έπαιξε η καλή θέληση από τη μεριά του Λέτο αλλά και του Αμβούργου, με τους «πράσινους» να εύχονται παρόμοια εξέλιξη και στα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.