Ο Τόμας Πέκχαρτ αποτελεί μια περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του φορ. Οι Ισραηλινοί μάλιστα, αναφέρουν ότι το τριφύλλι αναμένεται οσονούπω να παίξει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα.

Επαφές Πέκχαρτ – Μπερ Σεβά

Πέκχαρτ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Τσέχος επιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο παρελθόν, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπερ Σεβά. Η νυν ομάδα του δεν τον υπολογίζει και ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, που κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ.

Ο Πέκχαρτ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Μπερ Σεβά προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος. Εξέλιξη που, πάντα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, μπορεί να επαναφέρει δυνατά στο προσκήνιο τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισραηλινός Τύπος, ο 29χρονος Τσέχος φορ περιμένει να τελειώσει η υπόθεση με την Μπερ Σεβά και να δει το ποσό που θα μπει στον λογαριασμό του ως αποζημίωση, ώστε να ασχοληθεί με το θέμα του Παναθηναϊκού. Ο Πέκχαρτ άλλωστε δεν έχει κόψει τις επαφές του με το τριφύλλι και αναμένει τις εξελίξεις…