Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φιλικό ξεμούδιασμα (5-0) κόντρα στους Νέους

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 της ομάδας Νέων στο... οικογενειακό φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 της Κ20 στο Κορωπί, σε φιλικό… οικογενειακού χαρακτήρα. Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε αρκετούς παίκτες στους οποίους δεν έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα φιλικά και είδε τους Πίσπα (2 γκολ), Σέχου, Κουντουριώτη και Στάικο να σκοράρουν.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 4ο λεπτό από λάθος συνεννόηση των Χριστογεώργου – Ζερβόπουλου, με τον Κουντουριώτη να κάνει το 1-0 με απευθείας πλασέ. Το 2-0 έγινε στο 22ο λεπτό με δυνατό σουτ του Στάικου. Σκορ που παρέμεινε στο ημίχρονο.

Στο 49ο λεπτό, ο Τζανδάρης βρήκε με κάθετη πάσα τον Πίσπα, ο οποίος δεν λάθεψε από θέση τετ-α-τετ (3-0) και ένα λεπτό αργότερα έφτιαξε γκολ για τον Σέχου (4-0). Στο 57ο λεπτό, ο Σέχου… ανταπέδωσε στον Πίσπα, που σημείωσε το δεύτερο του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-0).

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Θεοχάρης, Μαυρομάτης (36’ Οικονομόπουλος), Δημήτρουλας, Κουντουριώτης, Τζανδάρης, Στάικος (36’ Αγγελόπουλος), Χαντζάρας (47′ Σέχου), Εμμανουηλίδης (36’ Αποστολάκης), Σιφναίος (47′ Πίσπας).

Παναθηναϊκός Κ20: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Παπαθανασίου, Ζερβόπουλος, Σαντικάι, Μαυρουδής, Σκεντεράι, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ηλιάδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστοδουλής, Ζαγαρίτης, Ξεπαπαδάκης, Μανιδάκης, Παλασκώνης, Σπίνος, Κώστας, Σταμούλης.

Exit mobile version