Η πάλη του Παναθηναϊκού προχωρά με νέο τεχνικό επιτελείο, την ώρα που στο facebook κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες και σχόλια περί διάλυσης του τμήματος.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εντύπωση στους κύκλους του Δ.Σ του Ερασιτέχνη, οι οποίοι σχολίασαν ότι δεν υφίσταται τίποτα απ’ όσα γράφτηκαν περί διάλυσης και πως το τμήμα προχώρησε απλά σε αλλαγή του επιτελείου του. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν προέβη σε μια τέτοια απόφαση, ενώ δεν θα υπήρχε σε καμία περίπτωση η αντίστοιχη ενημέρωση μέσω σελίδας στο facebook.

Συγκεκριμένα, όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά οι κύκλοι της διοίκησης: «Η πάλη του Παναθηναϊκού υφίσταται από το 1949 και θα συνεχίζει να υπάρχει…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας του με τους Κωνσταντίνο Βουρδάνο και Θεοφάνη Αναγνώστου, αντικαθιστώντας τη Λία Νικολάου.

Οι άνθρωποι του Δ.Σ τονίζουν ότι δεν υπήρξε ουδεμία πρόθεση παράβλεψης ή απαξίωσης των αγωνιστικών επιτυχιών της Λίας Νικολάου κατά τη διάρκεια της θητείας της, αναγνωρίζοντας το έργο της. Ωστόσο, είχε παρθεί η απόφαση για αλλαγή «σκηνικού» λόγω διαφορών στην προσέγγιση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος.

Στόχος των διοικούντων τον Ερασιτέχνη είναι να δοθεί βάση στις ακαδημίες της πάλης, ενώ παράλληλα καθίσταται σαφές ότι η διοίκηση δεν έδιωξε κανέναν αθλητή του τμήματος, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ορισμένοι εξ αυτών είναι και φίλαθλοι της ομάδας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου