ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Πέκχαρτ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τόμας Πέκχαρτ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το τριφύλλι, σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

«Ο Πέκχαρτ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τόμας Πέκχαρτ αποτελεί μια περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση του φορ. Οι Ισραηλινοί μάλιστα, αναφέρουν ότι το τριφύλλι αναμένεται οσονούπω να παίξει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα.

Επαφές Πέκχαρτ – Μπερ Σεβά

Πέκχαρτ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Τσέχος επιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο παρελθόν, βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπερ Σεβά. Η νυν ομάδα του δεν τον υπολογίζει και ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, που κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ.

Ο Πέκχαρτ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με την Μπερ Σεβά προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος. Εξέλιξη που, πάντα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, μπορεί να επαναφέρει δυνατά στο προσκήνιο τον Παναθηναϊκό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ισραηλινός Τύπος, ο 29χρονος Τσέχος φορ περιμένει να τελειώσει η υπόθεση με την Μπερ Σεβά και να δει το ποσό που θα μπει στον λογαριασμό του ως αποζημίωση, ώστε να ασχοληθεί με το θέμα του Παναθηναϊκού. Ο Πέκχαρτ άλλωστε δεν έχει κόψει τις επαφές του με το τριφύλλι και αναμένει τις εξελίξεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.