ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπος: Πρώην «πράσινος» πουλάει τις φανέλες του μέσω Facebook! (pic)

Ασυνήθιστη κίνηση με πωλητήριο μέσω Facebook από τον πρώην παίκτη του εξάστερου.

Έπος: Πρώην «πράσινος» πουλάει τις φανέλες του μέσω Facebook! (pic)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το προφίλ του Ζακ Ράιτ στο Facebook. Ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» πήρε την απόφαση να βγάλει στο… σφυρί μερικές φανέλες από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων και αυτής του Παναθηναϊκού!

facebook

Το μήνυμα του Ράιτ στο Facebook

Όποιος θέλει μια εμφάνισή μου, να μου το πει, έχω πολλές. Μπορείτε να τις αγοράσετε από εμένα, στην ίδια τιμή που τις αγόρασα. Στείλτε μου μήνυμα. Τις πουλάω σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. 100 δολάρια αυτές της EuroLeague. 75 δολάρια εκείνες του EuroCup. 50 δολάρια τις υπόλοιπες. Θα τις βάλω και στο eBay για να είναι δίκαιο για όλους. Είστε πολλοί εσείς που ρωτάτε“.

Facebook

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.