Σούπερ Λίγκα: Ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ η συνεργασία για τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν.

Οπως είναι γνωστό, η συνεργασία αφορά και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τη νέα χρονιά θα μεταδίδονται από τη δημόσια τηλεόραση σε ό, τι έχει να κάνει με τα εντός έδρας παιχνίδια τους. Η συνεργασία αυτή θα αποφέρει ένα ποσό της τάξης των 4,2 εκατ. ευρώ στην πράσινη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το διετέ συμβόλαιο με τη Σούπερ Λίγκα.

«Διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη διοίκηση της Super League υπογράφει άμεσα η ΕΡΤ.

Το συμβόλαιο προβλέπει την κάλυψη 105 αγώνων την πρώτη χρονιά (2018 – 2019), με πρόβλεψη για κάλυψη και της σεζόν 2019-2020, παράλληλα με την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών ποδοσφαίρου.

Η σύμβαση καλύπτει την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.

Αντιπροσωπεία της Super League βρέθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Νίκο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εξετάζοντας τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Της συνάντησης προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη των αρμοδίων υπουργών με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες».