ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατροπή με Ινσούα: Μένει στον Παναθηναϊκό

Ανατροπή με Ινσούα στον Παναθηναϊκό.

Ανατροπή με Ινσούα: Μένει στον Παναθηναϊκό

Ανατροπή με Ινσούα στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός συνεχίζει κανονικά στο τριφύλλι, παρά την πρόταση της Λας Πάλμας.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Εμάνουελ Ινσούα, παρά την πρόταση από τη Λας Πάλμας και την επιθυμία του Αργεντινού να παίξει στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε εξ’ αρχής να δώσει τον ποδοσφαιριστή, με τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο η ομάδα θα έχανε έναν σημαντικό παίκτη και περιθώρια για τέτοιες απώλειες, στις μέρες μας, δεν υπάρχουν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.917 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πολιτική της ομάδας, όπως τονίζουν οι πράσινοι είναι ότι προέχει να ενδυναμωθεί και όχι να αποδυναμωθεί το ρόστερ.

Η τελική πρόταση της Λας Πάλμας ήταν πάνω από τα της ρήτρας, αλλά ο Παναθηναϊκός την απέρριψε και στηρίχθηκε στην υπογεγραμμένη ρήτρα του 1,5 εκατ. ευρώ.

Τέτοια πρόταση δεν έφτασε ποτέ στην ΠΑΕ και σήμερα εξέπνευσε η προθεσμία.

Οι άνθρωποι της ομάδας μίλησαν με τον Ινσούα, του εξήγησαν γιατί απέρριψαν την πρόταση και ο Αργεντινός κατανόησε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...