ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε το φιλικό

Που θα μεταδοθεί το φιλικό ματς ΑΕΛ - Παναθηναϊκός.

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Εδώ θα δείτε το φιλικό

Την Κυριακή 12 Αυγούστου θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση ΑΕΛ – Παναθηναϊκός στη Λάρισα.

Το εν λόγω ματς θα αποτελέσει μια από τις τελευταίες πρόβες της ομάδας του Γιώργου Δώνη εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα του Nova Sports.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι θα παίξει με τη Λαμία στις 18 του μήνα, στο ΟΑΚΑ, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό θα είναι και η πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν και φυσικά το πρώτο παιχνίδι μπροστά για τους πράσινους, μπροστά στο κοινό τους.

H ανάρτηση για το ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.