ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ακπάλα και Λόπες στη λίστα του Παναθηναϊκού»

Ο Τζόσεφ Ακπαλά και ο Ράφα Λόπες είναι τα δύο νέα ονόματα που «βγήκαν» στη δημοσιότητα για τον Παναθηναϊκό.

«Ακπάλα και Λόπες στη λίστα του Παναθηναϊκού»

Οι Τζόσεφ Ακπαλά και Ράφα Λόπες είναι τα δύο ονόματα που προτάθηκαν προσφάτως στον Παναθηναϊκό για τη θέση του βασικού φορ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sportime», οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη λίστα του Νταμπίζα, η οποία διαθέτει αρκετές περιπτώσεις επιθετικών άνω των 23 ετών και πλέον αναζητείται ο… εκλεκτός.

Τo who is who των Ακπαλά και Λόπες

Ο Νιγηριανός Τζόσεφ Ενεόχο Ακπαλά (1.85μ. ύψος), όπως είναι το πλήρες όνομά του, κλείνει τα 32 του χρόνια στις 24 Αυγούστου. Πρόκειται για μια περίπτωση έμπειρου φορ, με παραστάσεις από το γερμανικό πρωτάθλημα (Βέρντερ Βρέμης).

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα από το 2006, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Σαρλερουά (24 γκολ σε 61 ματς) και της Μπριζ (39 γκολ σε 105 συμμετοχές), προτού καταλήξει στη Βέρντερ (21 ματς – 1 γκολ) και στη συνέχεια μεταβεί στην Τουρκία και την Καραμπουκσπόρ (11 γκολ σε 36 ματς).

Οι τελευταίες τέσσερις σεζόν τον βρήκαν στο Βέλγιο και την Οστάνδη, όπου σημείωσε 16 γκολ σε 87 συμμετοχές.

Ο δεύτερος της λίστας είναι ο  Πορτογάλος Ράφα Λόπες, ο οποίος είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.87μ. Πρόκειται γα μια περίπτωση παίκτη που έχει αρκετά «χιλιόμετρα» στο πορτογαλικό πρωτάθλημα ν εξαιρεθεί η περασμένη σεζόν, που τον βρήκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας (25 ματς – 7 γκολ).

Έχει αγωνιστεί στη Βαρζίμ (27 ματς – 10 γκολ), στην Σετούμπαλ (24 ματς – 3 γκολ), στη Μορείρένσε, στην Πεναφιέλ (23 συμμετοχές – 9 γκολ), στην Ακαδέμικα (66 ματς – 7 γκολ) και την Τσάβες (29 ματς – 5 γκολ), προτού… ξενιτευτεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, για λογαριασμό της Ομόνοιας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.