ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίθεση σε Παϊρότζ: “Δε βάζει το χέρι στην τσέπη”

Επίθεση σε Παϊρότζ από τα βελγικά Μέσα.

Επίθεση σε Παϊρότζ:

Επίθεση σε Παϊρότζ από τα βελγικά Μέσα.

Συγκεκριμένα,  οι Dernieure Heure και Le Soir έκαναν επίθεση προς τον Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αθετήσει τις υποσχέσεις που έδωσε όταν ανέλαβε την Μουσκρόν και δεν έχει βάλει τα χρήματα για τα οποία είχε δεσμευτεί.

Με τίτλο: «Το μπάτζετ της Εξέλσιορ δεν έχει ανέβει», η εφημερίδα Le Soir αναφέρεται στις δεσμεύσεις του Ταϊλανδού που δεν έχουν γίνει πράξη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά, αναφέρει: «κολλημένη σε ένα μπάτζετ 8 εκατομμυρίων ευρώ η Μουσκρόν δεν κατάφερε ακόμα να χτίσει ένα δυνατό ρόστερ σε μακρόχρονο βάση, κάτι που αυξάνει τον φόβο στις τάξεις των οπαδών. Στην παρουσίαση του ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ είπε ότι θα έστελνε νεαρά ταλέντα από την Ασία, αλλά στην Μουσκρόν ακόμα περιμένουν. Προς το παρόν δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη κατά την διάρκεια των μεταγραφών. Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια των παικτών της στις δύο πρώτες αγωνιστικές η Εξέλσιορ δεν πήρε βαθμούς και χρειάζεται απεγνωσμένα ποιοτικές και αληθινές προσθήκες. Τα καμπανάκια συναγερμού ήδη ηχούν. Η άφιξη του Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ δεν έφερε ανανεωτικό άνεμο αλλαγής σε ότι αφορά τα οικονομικά, παρότι η θητεία του σε προηγούμενες ομάδες στις οποίες ασχολήθηκε έδινε μεγάλες προσδοκίες. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει κάνει τίποτα. Η Μουσκρόν δεν πήρε ούτε ένα φάκελο με χρήματα για να ξοδέψει αυτό το καλοκαίρι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και  η εφημερίδα Dernieure Heure, η οποία γράφει: «Η Μουσκρόν αυτή τη στιγμή δεν δείχνει αρκετά καλή για να μείνει στην κατηγορία και ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι δεν κάνει κάτι για αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.