ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αναζητά τον «εκλεκτό» – Το «παλεύει για Καμπετσή

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προσπάθειες για τη μεταγραφή του Καμπετσή αλλά και την αναζήτηση του βασικού επιθετικού.

Παναθηναϊκός: Αναζητά τον «εκλεκτό» - Το «παλεύει για Καμπετσή

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να «τρέχει» τις μεταγραφικές του υποθέσεις, κι ενώ πλησιάζουμε στα μέσα Αυγούστου. Κύρια προτεραιότητα δεν είναι άλλη από την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, με τον Νταμπίζα να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Συνεχίζει την αναζήτηση για ξένο φορ

Παναθηναϊκός

Ο κύριος στόχος του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη, όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα, είναι η εύρεση του επιθετικού ο οποίος θα… πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν με υπομονή την αναζήτηση για τον «εκλεκτό» φορ, κοιτάζοντας αποκλειστικά στην αγορά του εξωτερικού. Εδώ και καιρό έχουν βγει αρκετά ονόματα υποψηφίων στόχων στη δημοσιότητα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη λίστα Νταμπίζα βρίσκονται -μεταξύ άλλων- ονόματα όπως ο Τόμας Πέκχαρτ,ο Ελβίρ Κόλιτς και ο Αλεξάντερ Σέρλοτ.

Η υπόθεση της εύρεσης του βασικού φορ παραμένει σε εξέλιξη και μένει να φανεί εάν τελικά το «τριφύλλι» προχωρήσει για μία από τις -ήδη- γνωστές υποθέσεις.

Παραμένει «ανοιχτό» του Καμπετσή

Παναθηναϊκός

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» και την υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουν μειωθεί οι αναφορές για τον Έλληνα επιθετικό της Ντόρτμουντ, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» επιμένουν στην περίπτωση του Καμπετσή και δεν έχουν αφήσει την υπόθεση, έστω κι αν οι διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ δεν κυλούν με τον τρόπο που θα ήθελαν στον σύλλογο.

Αυτό που περιμένει ο Παναθηναϊκός είναι το να πέσουν οι απαιτήσεις, τόσο από την πλευρά της Ντόρτμουντ, όσο κι από εκείνη του παίκτη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις για το θέμα να βρίσκονται προ των πυλών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...