ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μοιρασμένο το ημίχρονο στο Φάληρο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Μοιρασμένο το ημίχρονο στο Φάληρο

Ολοκληρώνεται απόψε η ευρωπαϊκή εβδομάδα, με τον Ολυμπιακό να κλείνει τις ελληνικές συμμετοχές. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τη Λουκέρνη στα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που έχτισε ο Πέδρο Μάρτινς, θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Υπάρχουν πολλά ματς στο υπόλοιπο πρόγραμμα, εκ των οποίων ξεχωρίσαμε τρεις επιλογές. Πάμε να δούμε τι προκύπτει από το σημερινό κουπόνι.

Δεν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λουκέρνη. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι των ερυθρολεύκων, οι οποίοι προχώρησαν σε ριζικές αλλαγές στη διαμόρφωση του ρόστερ, ξεκινώντας απ’ τον πάγκο. Νέος κόουτς ο Πέδρο Μάρτινς, σαρωτικές οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό, ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Χριστοδουλόπουλου, Φετφατζίδη, Τοροσίδη και Γιαννιώτη, περιμένει βοήθειες απ’ τους Ποντένσε, Γκερέρο, Νάτχο και Μεριά, χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα η ενδεκάδα θα έχει (με βάση τα ρεπορτάζ) μόλις δύο παίκτες που τελείωσαν την περσινή χρονιά. Όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός χρειάζεται χρόνο, παρουσιάστηκε με διακυμάνσεις στα φιλικά, είχε τρομερά αμυντικά προβλήματα με Γκενκ (4-0) και Αϊντχόφεν (4-0), δεν έπεισε στην πρόβα τζενεράλε εναντίον της Λεγκανές (0-0).

Στον αντίποδα, η Λουκέρνη μετρά ήδη τρία επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, όλα για το πρωτάθλημα. Ξεκίνησε με 2/2 ήττες από Ξαμάξ (0-2) και Τουν (2-1), ο κόουτς Βάιλερ έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής, τα πνεύματα ηρέμησαν μετά το εντός έδρας 4-2 επί της Λουγκάνο το Σαββατοκύριακο. Είναι άπειρη στην Ευρώπη, έρχεται από έξι διαδοχικούς αποκλεισμούς, τελευταία φορά που πήρε πρόκριση ήταν το 1992! Σαφώς και δεν τίθεται θέμα μη πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως δεν είναι έτοιμος. Θεωρούμε ότι ίσως δυσκολευτεί στο πρώτο ημίχρονο, ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.22.

Κερδίζει ο Απόλλων Λεμεσού

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Απόλλων Λεμεσού – Ντιναμό Μπρεστ. Με την ταμπέλα του φαβορί μπαίνει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ο Απόλλων Λεμεσού, που είναι πιο ποιοτική ομάδα απ’ την Ντιναμό Μπρεστ. Δεν είχε προβλήματα κόντρα στη Ζελέζνιτσαρ, εναντίον της οποίας πήρε δύο νίκες (1-2 εκτός, 3-1 εντός), νωρίτερα απέκλεισε τη Στούμπρας (ήττα 1-0 εκτός έδρας, νίκη 2-0 εντός). Η Ντιναμό Μπρεστ έκανε το… θαύμα εναντίον του Ατρομήτου, βρέθηκε με το 1.5 πόδι εκτός διοργάνωσης, ωστόσο βρήκε την ισοφάριση στην τελευταία φάση της ρεβάνς στο Περιστέρι και πήρε την πρόκριση (νίκη 4-3 εντός). Ο Απόλλων είναι ανώτερη ομάδα απ’ τους Λευκορώσους, έδειξε να βρίσκει ρυθμό εναντίον της Ζελέζνιτσαρ, ποντάρουμε στην έδρα και επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.76.

Υψηλό σκορ στη Σκωτία

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Χιμπέρνιαν – Μόλντε. Οι Σκωτσέζοι τα έδωσαν όλα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, χρειάστηκαν αρκετή δόση τύχης για να περάσουν, αφού και στα δύο ματς οι Αρκάδες τελείωσαν με 10 παίκτες. Η αστοχία της ελληνικής ομάδας και η μεγάλη εμφάνιση του γκολκίπερ Μπόγκνταν χάρισαν την πρόκριση στη Χιμπέρνιαν, η οποία συνέχισε με το εντός έδρας 3-0 επί της Μάδεργουελ στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Σκωτίας. Πρόκειται για επιθετική ομάδα, μετράει 4/5 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής. Απ’ την άλλη, η Μόλντε δεν είχε προβλήματα κόντρα στη Λάτσι, το εμπόδιο της οποίας πέρασε με δύο νίκες (3-0 εντός, 0-2 εκτός), έρχεται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με τη Λίλεστρομ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Νορβηγίας. Διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της Νορβηγίας (33 γκολ σε 17 ματς). Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE