ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εξελίξεις με την Α.Μ.Κ, προχωράει το θέμα ο Αλαφούζος»

Τι σκοπεύει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με την Α.Μ.Κ, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

«Εξελίξεις με την Α.Μ.Κ, προχωράει το θέμα ο Αλαφούζος»

Προ των πυλών βρίσκονται οι εξελίξεις σχετικά με την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, με την κάλυψη της Α.Μ.Κ να είναι στα άμεσα σχέδια Αλαφούζου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Έθνος», ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται έτοιμος να καλύψει την Α.Μ.Κ των 20 εκατ. ευρώ, η προθεσμία της οποίας λήγει στις 23 του μηνός.

Α.Μ.Κ

Ο mr ΣΚΑΪ σκοπεύει να βάλει στα ταμεία το ποσό των 15 εκατ. ευρώ και να αναλάβει το ομολογιακό δάνειο (5 εκατ. ευρώ), έχοντας ήδη χορηγήσει 2.2 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι είναι πιθανό να αποφασιστεί ο ορισμός νέας Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, που ουσιαστικά θα αποτελεί το εισιτήριο εισόδου του Παϊρότζ στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.