ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φόρτσαρει» ο Πούγγουρας, έτοιμος για ΑΕΛ

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας ανεβάζει «στροφές» στην προπόνηση και αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή για τη Λάρισα.

«Φόρτσαρει» ο Πούγγουρας, έτοιμος για ΑΕΛ

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας πρόλαβε το… μισό πρόγραμμα προετοιμασίας του τριφυλλιού. Στο Τίλμπουργκ ελήφθη η απόφαση να προπονείται ατομικά ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Όσο περνούν οι ημέρες, ο Πούγγουρας δείχνει ολοένα και πιο έτοιμος, ανεβάζοντας «στροφές» εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Πούγγουρας έτοιμος για ΑΕΛ και Λεβαδειακό

Πούγγουρας

Ο Γιώργος Δώνης διαπιστώνει την πρόοδο του πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ στο θέμα της φυσικής κατάστασης και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει άμεσα για να τον τεστάρει.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως φαίνεται, τα επικείμενα φιλικά με την ΑΕΛ στη Θεσσαλία (12/8) αλλά και με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (18/8), θα αποτελέσουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πούγγουρα, ο οποίος θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται ως βασική λύση για τα μετόπισθεν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.