ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ντούγιε Τσοπ στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Ο Κροάτης φορ, Ντούγιε Τσοπ, είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τους Νταμπίζα και Δώνη.

Ο Ντούγιε Τσοπ στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού

Στη λίστα των υποψηφίων στόχων για τη θέση του σέντερ φορ, βρίσκεται και το όνομα του Ντούγιε Τσοπ.

Ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός αρέσει στους Δώνη και Νταμπίζα, οι οποίοι αναζητούν «διαύλους» με τη νυν ομάδα του, τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Ντούγιε Τσοπ αποτελεί μια περίπτωση που θεωρείται απλησίαστη για τα τωρινά δεδομένα του συλλόγου, καθώς την περασμένη σεζόν πωλήθηκε από την Κάλιαρι στη Σταντάρ έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Ψάχνονται για τον δανεισμό του

Για τον λόγο αυτόν, οι «πράσινοι» προκρίνουν τη λύση του δανεισμού. Λύση που διαφαίνεται στον ορίζοντα, καθώς η Σταντάρ δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Κροάτη, χρησιμοποιώντας τον μόλις 19 λεπτά ως αλλαγή στα δύο παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.809 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντούγιε Τσοπ διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Δώνης (φορ περιοχής) και μάλιστα δεν είναι άγνωστος στο τριφύλλι. Το περασμένο καλοκαίρι, οι «πράσινοι» είχαν φτάσει σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον 28χρονο, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην Λιέγη.

Σε αναμονή για την απόφαση της Σταντάρ

Βάσει των δεδομένων, ο Τσοπ δεν θα έλεγε όχι στην προοπτική του Παναθηναϊκού, καθώς ο ίδιος θα ήθελε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Φυσικά, εάν αποκτηθεί, ο Δώνης θα τον χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα.

Ωστόσο για να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση, θα πρέπει πρώτα να παρθεί μια απόφαση από πλευράς Σταντάρ. Οι Βέλγοι δεν έχουν καταλήξει ακόμη σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του Τσοπ.

Στη Λιέγη έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού, κι αν βρουν αυτό που τους ταιριάζει, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να υπάρξουν διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...