ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παντελάκης: Υπέγραψε και ανακοινώνεται από το τριφύλλι (pic)

Ο Επαμεινώνδας Παντελάκης έβαλε την υπογραφή του στο «πράσινο» συμβόλαιο. Απομένουν οι ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.

Παντελάκης: Υπέγραψε και ανακοινώνεται από το τριφύλλι (pic)

Ο Νώντας Παντελάκης ολοκληρώνει σήμερα τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» είχαν έρθει από την Τρίτη σε συμφωνία με τον Παντελάκη, ωστόσο απέμειναν οι γνωστές τυπικές λεπτομέρειες (ιατρικά και υπογραφές) για να κλείσει οριστικά η υπόθεση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεγονός που είναι θέμα ωρών. Ο εκπρόσωπος του Έλληνα αμυντικού, Χρήστος Γάτσης ανάρτησε στο instagram τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του Παντελάκη στον Παναθηναϊκό.

Ο Νώντας Παντελάκης την ώρα των υπογραφών

Παντελάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.