ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βόλεϊ: Δύο μεταγραφές για το τριφύλλι!

Συνεχίζεται η ενίσχυση στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Βόλεϊ: Δύο μεταγραφές για το τριφύλλι!

Δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα καλωσόρισε το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Η κεντρική/διαγώνιος Ιλιόνη Κελεσίδη (21 ετών) και η 20χρονη κεντρική Στέλλα Τσιάκουλα θα φορούν τη φανέλα με το τριφύλλι από τη νέα σεζόν, βοηθώντας την ομάδα στον δρόμο για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου.

βόλεϊ

Η ανακοίνωση για τις μεταγραφές στο βόλεϊ

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τις Ιλιόνη Κελεσίδου και Στέλλα Τσιάκουλα για το τμήμα βόλεϊ γυναικών.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ιλιόνη Κελεσίδη είναι 21 ετών (1.90μ.)  αγωνίζεται ως κεντρική/διαγώνια και οι προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας της ήταν οι εξής :

2016-18 Πορφύρας

2015-16 Ιωνικός Ν.Φ.

2009-15 ΑΕ Γαλατσίου

Στις πρώτες της δηλώσεις στο www.panathinaikos1908.gr η Κελεσίδη ανέφερε τα εξής:

«Είμαι ευτυχισμένη που έρχομαι στην ομάδα που ο πατέρας μου φόρεσε την φανέλα της, στην ποδηλασία με μεγάλες επιτυχίες. Θα είναι μία πάρα πολύ ανταγωνιστική χρονιά και ο στόχος όλων μας είναι να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και πιστεύω ότι με πάρα πολύ δουλειά θα το πετύχουμε».

Σε ότι αφορά την Στέλλα Τσιάκουλα είναι 20 ετών (1.85μ.) αγωνίζεται ως κεντρική  και οι προηγούμενες ομάδες ήταν οι ακόλουθες:

2017-18 Μαρκόπουλο

2016-17 Νταφίν Σαρλερουά

2015-16 Μαρκόπουλο

2014-15 Ηρακλής Κηφισιάς

2010-2014 Ακαδημίες Ηρακλή Κηφισιάς

Στα πρώτα λόγια της στο www.panathinaikos1908.gr η Στέλλα Τσιάκουλα τόνισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Το θεωρώ μια μεγάλη ευκαιρία και μεγάλη τιμή να φορέσω την πράσινη φανέλα. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν  και με πολύ δουλειά και συνεργασία θα φτάσουμε στο στόχο μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να παίξουμε μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...