ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπάσκετ: Με τριπλή «πράσινη» συμμετοχή

Η Εθνική μπάσκετ Νεανίδων επικράτησε της Κύπρου με τις τρεις αθλήτριες του «τριφυλλιού» να παίρνουν λεπτά συμμετοχής.

Μπάσκετ: Με τριπλή «πράσινη» συμμετοχή

Η Εθνική μπάσκετ Νεανίδων δίνει τη μάχη της στο Ευρωμπάσκετ Β’ Κατηγορίας. Η γαλανόλευκη επικράτησε με 79-35 της Κύπρου στους αγώνες κατάταξης, με τις τρεις «πράσινες» αθλήτριες να καταγράφουν συμμετοχή.

Η Σύνθια Εζέτζα σημείωσε 10 πόντους, η Πράπα 6 και η Κάσδαγλη δύο πόντους. Σήμερα το βράδυ, η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Βρετανία για τις θέσεις 9-12.

Τα δεκάλεπτα: 22-11, 36-22, 62-32, 79-35

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελλάδα (Γερεουδάκης): Χατζηβασιλείου 3(1), Γιαννουσίου 5, Καρακασίδου 11, Κάσδαγλη 2, Βαντσιούρη 8(2), Εζέτζα 10, Γασπαράτου, Κατσαμούρη 2, Κούκη 10, Κριμίλη 16(3), Κριμιτζά 6, Πράπα 6.

Κύπρος (Λεκισβίλι): Γεωργίου 6, Ιωάννου 4, Ι. Κυπριανού, Πηλακούτα 10, Τέιλορ 3, Χριστοδούλου 5, Κονομή, Α. Κυπριανού 1, Κυριακού 2, Σάββα, Θεμιστοκλέους 4, Βούρκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...